Wednesday, September 22, 2010

Ρεζίληδες Ε Ρεζίληδες, τον λαό τον γράφετε στ’ αρ**ιδια σας;


Αναβλήθηκε η συνεδρία του Εκτελεστικού
Τα πάνω-κάτω πάλι στο ΔΗ.ΚΟ. !
Μένει χωρίς κοινή θέση για το περιουσιακό

Απόντος του Μάριου Καρογιάν στο εξωτερικό, ανακοινώθηκε από το ΔΗ.ΚΟ. ότι ο Πρόεδρος του κόμματος αποφάσισε να αναβάλει τη συνεδρίαση της Πέμπτης «προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία για ευρύτερη συμμετοχή».

Στη συνεδρίαση του Διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου επρόκειτο να παραστούν ο Επίτροπος Προεδρίας, Γιώργος Ιακώβου, καθώς και το μέλος της Ομάδας για το Κυπριακό, Νίκος Αιμιλίου, οι οποίοι και θα προέβαιναν σε ενημέρωση για τις εξελίξεις στις απευθείας συνομιλίες, και πιο συγκεκριμένα επί του περιουσιακού. Δημοσίως στελέχη του ΔΗ.ΚΟ. έχουν τοποθετηθεί σε διάφορους τόνους επί του εγγράφου του Δημήτρη Χριστόφια και των θέσεων της τουρκικής πλευράς, και οι τοποθετήσεις ανέδειξαν, και πάλι, τη διαφορά απόψεων στο κόμμα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η κρίσιμη συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου έχει ορισθεί για την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, την επομένη της προγραμματισμένης πρώτη συνάντησης της Υποεπιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου, με αντικείμενο το περιουσιακό. Το ΔΗ.ΚΟ. θα λάβει μέρος στη συνεδρία αυτή χωρίς να έχει συζητήσει στα συλλογικά του όργανα τις προτάσεις του Δημήτρη Χριστόφια, και χωρίς αντιπροτάσεις στις οποίες έχουν ήδη προχωρήσει τα άλλα κόμματα.

iKypros



Το ΑΚΕΛ δεν είναι μόνο του ούτε στο Κυπριακό ούτε στην εσωτερική διακυβέρνηση
Δηλώσεις Νίκου Κατσουρίδη από την Πάφο


No comments:

Post a Comment